Telefon: +381 11 2765 777
E-Mail: info@hidrosanitas.rs

Analizator/detektor sa trajnim beleženjem podataka

A-2013

Rešenje za merenje, prikaz i skladištenje podataka osvaja kvalitetom i lakoćom rukovanja.

Automatsko upravljanje i ugrađeni PI i PID algoritmi prilagođeni specifičnostima upotrebe u dezinfekciji vode dodatni su kvalitet.

Veliki kolor ekran i potpun rad na našem jeziku omogućavaju svima da brzo i lako rukuju sistemom.

Kvalitetno kućište / RO u IP55 ili IP65 zaštiti omogućava rad i u najtežim industrijskim uslovima povećane vlage i prašine kao i u prisustvu korozivnih isparenja.

Trajno beleženje podataka na ugradjenu SD (Secure Digital) karticu, a za pojedine modele postoji mogućnost beleženja na eksterni USB flash.

Prenos uskladištenih podataka se obavlja povezivanjem sa računarom putem standardnog USB kabla koji se dobija uz uređaj. Osim direktnog preuzimanja podataka USB kablom, postoji mogućnost priključivanja na mrežu (Ethernet interfejas) ili povezivanje na Internet preko VPN interfejsa.

Podaci se prenose u Excel formatu koji se dalje lako može analizirati, prezentovati u vidu grafikona, štampati u tabelarnoj i formi grafika.

U elektronskoj dokumentaciji uređaja dolazi i posebno pripremljena excel tabela, koja omogućava da se podaci analiziraju i bez naprednog poznavanja excela.

 

Preporučujemo

Sonda detektora gasnog hlora

Uređaj za detekciju havarijskog curenja gasnog hlora. Veoma kvalitetna kutija od ABSa. Najbolja dostupna tehnologija za detekciju. Opseg: 0-20ppm Ugrađen...

Detaljnije »

Analizator hlora u vodi

Hydroinstruments analizator hlora u vodi sa doziranjem bafera za kompenzaciju pH vrednosti

Detaljnije »